Visadoré

„UAU! Ridurile dispar în grabă!”

Îți întinerești fața chiar și cu 30 de ani – ca și după lifting, dar... 100% natural:

 • ridurile de pe față și gât sunt netezite în proporție de 96% în 28 de zile
 • piele netedă fără bisturiu, injecții și riscuri
 • pentru 1% din prețul liftingului chirurgical!
autor

Bună, Dragă!

Mă numesc dr Olga Roceanu, sunt dermatolog si cosmetolog cu o experiență de peste 20 de ani. Mă bucur că ești aici, pentru că mulțumită acesteia deja în curând vei privi în oglindă și vei vedea fericirea cu proprii ochi.

Astăzi îți prezint metoda naturală de 28 de zile inventată de mine pentru întinerirea radicală a pielii. Mulțumită acesteia uiți de:

 • riduri
 • pielea flască
 • pleoapele lăsate
 • bărbia care atârnă
 • imperfecțiunile pielii
 • și toate complexele!

Nu va trebui să cheltui o avere pe tratamentele din saloanele de medicină estetică și nici să te machiezi, pentru a arăta mai bine și să asculți zilnic complimente pe tema aspectului tău tânăr.

Sună minunat, așa-i? Cel mai bun este faptul, că acest efect îl ai absolut garantat. Acesta este dovedit științific de cercetările clinice prin participarea a 85 000 de femei și confirmat de 300 000 de Cliente satisfăcute.

Deja peste 28 de zile vei uita pentru totdeauna de:

gene
 • ridurile mimice, linii, cute, pleoapele căzute, pungile și cearcănele de sub ochi, bărbia căzută, imperfecțiuni și decolorări
 • cheltuirea sumelor mari de bani pe cremele antirid sau pe tratamentele din clinicile de chirurgie plastică sau din cabinetele de medicină estetică
 • și chiar de machiaj: corectoare, fonduri de ten, fluide sau pudre

Vei scăpa de orice semn de îmbătrânire și îți vei întineri aspectul chiar și cu 30 de ani, iar mulțumită acesteia:

gene
 • îți vei recupera aspectul atrăgător și vei fi zilnic inundată de complimente
 • vei economisi foarte mulți bani, pe care i-ai fi cheltuit pe tratamentele de întinerire (chiar și 45 000 de lei anual!)
 • vei fi frumoasă fără machiaj timp de 24 ore pe zi – chiar imediat după ce te-ai trezit!

Noua piele tânără – chiar și în „cazurile fără speranță”

Metoda naturală pentru tonifierea și netezirea pielii este bioactivatorul tinereții inventat de mine. Mulțumită acestuia, chiar și acele femei a căror piele era ridată precum o prină uscată, în 28 de zile și-au recuperat o față netedă precum petala unui trandafir proaspăt alb.

Da, acest lucru este în sfârșit posibil! Acest lucru este confirmat de cazul doamnei Ileana din Oradea, care încă acum câteva luni nu avea nici măcar o umbră de speranță, că va reuși să își recupereze pielea netedă a feței.

„Credea că nu mai există slvare...”

before

Înainte…

before

După 28 zile

Am fost destul de plinuță întreaga viață. Fața de aemenea o aveam precum o gogoașă în unt și – chiar dacă am 62 de ani – nu aveam niciun rid. Însă acum 2 ani m-am îmbolnăvit serios și în consecință am slăbit până la 20 kg într-o lună! Acest lucru a reflectat asupra feței mele – pielea a început să atârne, apărând o rețea de riduri. Când m-am privit în oglindă, am căzut într-o disperare neagră. Speranța mi-a redat-o preparatul doamnei dr Roceanu.

Am fost șocată. Pielea feței mele de la o zi la alta era din ce în ce mai fermă. Ca și cum cineva mi-ar fi întins-o. Ridurile dispăreau, ca și cum cineva le călca cu fierul de călcat! O prietenă m-a întrebat, de unde am luat bani pentru lifting la chirurg. Trebuia să îi arăt de aproape, că nu există nicio cicatrice după bisturiu. Abia atunci m-a crezut, că totul este meritul tratamentului. Arăt minunat și sunt extraordinar de fericită! Este o mare plăcere să privești, cum bărbați cu mult mai tineri se uită după mine pe stradă...

Ileana Gâlcă, 62 de ani, Oradea

Aceasta este prima metodă care activează 100% celulele stem ale pielii feței la înmulțirea intensivă

Nu contează cât de ridată, flască și decolorată este acum pielea feței tale. Nu este important, din ce motiv nu arată așa, cu ți-ai dori. Chiar dacă arăți acum cu câțiva ani mai mult decât ai cu adevărat, pentru că:

 • ai îmbătrânirea rapidă în gene
 • te hrănești necorespunzător
 • te bronzezi mult
 • utilizezi o îngrijire greșită
 • ești expusă la stres
 • dormi prost
 • bei deseori alcool
 • fumezi

... și așa în 28 de zile vei trece printr-o metamorfoză spectaculoasă. Îți vei obține aspectul tânăr, frumos și atrăgător, la care visezi. Totul mulțumită faptului că tratamentul cu bioactivatorul tinereții funcționează în ciuda tuturor acestor factori nefavorabili.

Chiar dacă ai folosit deja vreun tratament de întinerire, dar acesta nu ți-a oferit efecte – acum ai garanția succesului de 100%.

Iată efectele confirmate prin cercetări, pe care le oferă bioactivatorul tinereții:

 • Elimină chiar și 96% din riduri în 28 de zile – stimulează celulele stem ale pielii la înmulțirea intensivă. Mulțumită acesteia, epiderma bătrână și ridată se exfoliază, dezvăluind forma tânără a feței și gâtului. Liniile mimice, ridurile și cutele adânci sunt umplute, iar pielea devine netedă și radiantă.
 • Tonifică radical pielea și modelează ovalul feței – mărește producția de colagen și elastină, mulțumită acesteia pielea devenind chiar și cu 87% mai fermă și elastică. Ovalul feței devine modelat, iar a doua bărbie redusă. Pomeții și mandibula sunt evidențiate.
 • Îmbunătățirea culorii pielii – se normalizează pigmentarea pielii, sunt reduse decolorările și roșeața, eliminând chiar și petele vârstei înaintate. Redă culoarea uniformă a pielii, mulțumită acesteia utilizarea fondului de ten va deveni inutilă.
 • Reduce cearcănele, edemele și pungile de sub ochi – acestea sunt semnele de îmbătrânire care apar cel mai repede, care sunt eliminate mulțumită tratamentului cu bioactivatorul tinereții deja după 1 săptămână. Zona delicată din jurul ochilor este calmată, iar tinerețea privirii redată.
 • Asigură pielea de îmbătrânire – hidratează profund pielea de la epidermă la cele mai profunde straturi, aceasta fiind baza absolută a aspectului său tânăr. În plus, îi oferă pielii rezistență la factorii externi, cei precum radiațiile UV sau impuritățile.

Bioactivatorul natural al tinereții îl poți utiliza de asemenea pe gât și pe decolteu

before

Înainte…

after

După 28 zile

Tratamentul își datorează acțiunea complexă, complexului dezvoltat de mine, care stimulează pielea până pe 5 nivele: regenerare, fermitate, netezime, hidratare, protecție. Îți voi spune despre acesta într-o clipă.

De ce am decis să inventez „preparatul minunat pentru întinerire”?

Adevărul este că tenul este un element cheie pentru frumusețea feminină. Fiecare dintre noi își dorește să se simtă frumoasă. Pielea netedă și fermă este garanția unui aspect atrăgător. Se spune că „oamenii frumoși au mai ușor în viață” și acesta este adevărul. Dacă ești tânără, îngrijită și atrăgătoare – ești sigură pe tine și trezești simpatie în alții. Aspectul frumos îi atrage pe bărbați și face, ca privitul în oglindă să devină o plăcere.

Nici o femeie nu vrea, ca pielea feței ei să își piardă din fermitate și să fie acoperită de riduri:

 • ridurile influențează negativ mimica, din această cauză fața pare mai puțin plăcută
 • scăderea fermității tulbură proporțiile feței și simetria sa – ceea ce scade atractivitatea și fură din frumusețe
 • aspectul tânăr în ciuda vârstei este o expresie a statusului și a luxului

Tocmai de aceea pielea netedă și fermă a feței este atât de importantă, pentru a te putea simți frumoasă, atrăgătoare și o femeie îngrijită.

Când pielea feței tale este lipsită de semnele bătrâneții și de imperfecțiuni, iar trăsăturile acesteia sunt puse în evidență – emani frumusețe, mulțumită acesteia oamenii te vor percepe pozitiv. Acest lucru îl afirmă cercetările din University of Danvare, care confirmă că aspectul feței este elementul perceput în primă fază în contactul cu a doua persoană. În special în relațiile femeie-bărbat.

Pe scurt: cu cât mai natural, îngrijit și tânăr este aspectul feței tale, cu atât mai mult ești plăcută de bărbați și trezești mai multă simpatie la femei. Aceștia vor fi atunci cu 78% mult mai doritori să îți îndeplinească rugămințile sau să îți dea dreptate.

Din păcate, zilnic multe femei suferă privind în oglindă, văzând rețeau de riduri de pe față. Încă acum un an, aparțineam de acest grup. Tendința de îmbătrânire rapidă a pielii este moștenită genetic. Ridurile apăreau, chiar dacă aveam grijă de ten și sănătate cu cea mai mare grijă. În fața genelor, eram neputincioasă. O cunoștiință mi-a recomandat injecții cu botox, asigurând că este o opțiune foarte confortabilă. De aceea am decis să mă duc la un salon de medicină estetică pentru acest tratament și atunci...

Am fost la un pas de tragedie…

Din păcate, în niciun salon de medicină estetică nu te informează nimeni despre faptul, că în perioada intervenției cea mai simplă greșeală îți poate paraliza fața. Am experimentat acest lucru pe propria piele, chiar dacă am ales un salon care se bucura de popularitate.

După efectuarea injecțiilor pentru umplerea ridurilor, fața mea a început să se umfle. Specialistul care mi-a făcut această intervenție m-a asigurat, că acest lucru este normal la anumite femei și nu am de ce să mă îngrijorez. Însă chiar eu sunt un cosmetolog experimentat și știu foarte bine, că o asemenea reacție alergică nu trebuie să intervină în perioada intervenției dintr-un cabinet profesional.

Locurile înțepăturilor erau roșii, apărând edeme. Ușor îmi pierdeam simțul în față, iar colțurile ochilor și gurii mele au început să se lase! Nu mai puteam rezista această gheenă și m-am dus la urgență. Doctorul mi-a spus că am ajuns în ultima clipă. S-a demonstrat că injecțiile mi-au afectat nervii din fața mea. O jumătate suferea de paralizie. Arătam de parcă aș fi suferit un atac cerebral!

before

IATĂ LA CE M-AU DUS INJECȚIILE CU BOTOX

Injecțiile cu botox mi-au paralizat fața!

Dacă mă duceam la urgențe neurologice abia în următoarea zi, posibil că așa aș fi rămas pentru totdeauna... Dacă nu reacționam la timp, astăzi arătam ca o creatură din horror-uri. Din fericire am reușit să îmi salvez mușchii feței, dar trebuia să îmi petrec o săptămână în spital.

De ce s-a nimerit tocmai la mine? Asta nu știu. Însă norocul în ghinion este acesta, că această experiență traumatică m-a motivat să inventez metoda naturală și sigură pentru reducerea ridurilor. Am făcut asta pentru mine – și acum îmi împart fructul muncii mele grele cu toate femeile, care vor să fie frumoase și tinere natural.

Îți injectezi botox sau ai asemenea intenții? Gândește-te de 5 ori…

botox

Experiența mea cu botoxul este unic de ghinionistă și drastică. Însă riscul deteriorării nervilor nu este singurul defect al acestor intervenții. Lista efectelor adverse este cu mult mai lungă…

 • Durere și disconfort

  După injectarea botoxului simți durere, disconfort și rigiditate în locul injectării.
 • Vânătăi și edeme

  Poți experimenta vânătăi sau edeme în zona injectărilor.
 • Hipersensibilitate

  După injectarea botoxului poți simți o hipersensibilitate temporară în zona din jurul injectărilor.
 • Reacții alergice

  Poți experimenta reacții alergice la botox, care pot include greutăți respiratorii, urticarie sau umflături.
 • Infecții

  Precum în cazul oricărei injectări, există riscul infectării în locul injectării.
 • Tulburările echilibrului

  Botoxul poate acționa asupra echilibrului și coordonării, ceea ce poate duce la amețeli și instabilitate.
 • Tulburările vederii

  În anumite cazuri botoxul poate duce la tulburări de vedere, precum vederea dublă sau greutăți în concentrarea vederii.
 • Necesitatea repetării injectărilor

  Efectul trece după câteva luni. Din acest motiv trebuie să repetăm injecțiile, mai exact la nesfârșit. Fața arată din ce în ce mai artificial.
 • Risipirea banilor

  Și mai trebuie să plătești destul de piperat pentru toate acestea! O injectare doar pentru laba gâștei este o cheltuială de 800 de lei.
before

De ce să riști asta…

after

DACĂ DUPĂ 28 DE ZILE POȚI AVEA ASTA!

Acum este moda pentru naturalețe

Cercetările sociologice ale Universității din Danvare dovedesc clar, că până la 69% din oameni (dintre aceștia 76% bărbați), consideră fețele „botoxate” ca neatrăgătoare, iar injecțiile ca o interferență inutilă. Mai mult, acum stăpânește moda stilului de viață natural și a aspectului natural, iar din ce în ce mai multe persoane, se scârbesc de „fețele din plastic”.

Cred că nu mai trebuie să explic nimănui, că cel mai bine este să avem grijă natural de aspectul tânăr, decât să ne desfigurăm decizându-ne la artificialitate. Este logic, că o soluție mai bună este bioactivatorul natural al tinereții.

Proprietarii saloanelor de medicină estetică și clinici de chirurgie plastică, sunt deja furioși, pentru că imediat își vor pierde restul clientelor

Nu mă miră. Pentru că au învățat mult pentru profesia lor, iar pentru înțeparea cu ace și tăierea cu bisturiul au făcut enorm de mulți bani. Însă trebuie să realizeze, că înfrumusețează frumusețea femeilor doar aparent. Cu adevărat, le fac rău, expunând nu doar la o spirală de tratamente invazive, dar de asemenea și la complicații grele.

Sănătatea este mai importantă decât sănătatea. Dar acum nu mai trebuie să alegi între sănătate și frumusețe. Ai modul natural, care îți garantează aspectul ca și după cel mai scump lifting – dar mai frumos, pentru că 100% natural.

„Nu trebuie deloc să mă machiez. Ce alinare!!!”

before

Înainte…

after

DUPĂ 28 ZILE

Uram să îmi pun tapete pe față, însă nu îmi imaginea viața fără acestea... Chiar și la magazin după chifle mergeam unsă cu fluide. Fără asta nu mă lipseam împlinită și aveam obsesia, că oamenii privind la mine, cred că sunt urâtă. Uneori chiar dormeam cu machiaj, pentru că nu voiam să îmi văd fața urâtă fără această tapetă. După 10 ani de machiere zilnică m-am trezit, că pielea mea este într-o stare jalnică.

După care, după 4 săptămâni de utilizare a acestui preparat, arăt de o sută de ori mai bine decât mai devreme cu machiaj. Economisesc o grămadă de timp, pentru că nu mai trebuie să stau o oră în baie și nici să mă demachiez. Iar la întâlniri sunt sigură pe mine, ca niciodată până acum. Pur și simplu senzațional!

Irina Bârnă, 57 de ani, Galați

Îți fați „tapetă” pe față? Am vești bune și proaste…

Fondul de ten pentru acoperire este cosmeticul de machiaj cel mai des cumpărat de femeile din întreaga lume. Într-adevăr acesta permite ascunderea unei părți din riduri și decolorări, dar nu este oare mai bine să obții o piele frumoasă natural, liberă de orice imperfecțiuni și semne de îmbătrânire?

Utilizarea fondurilor de ten, fluidelor și a pudrei îți distrug frumusețea ta naturală!

gene
 • Arată nenatural

  Fondul de ten deseori oferă efectul de mască, iar asta arată caricatural. Pe lângă acestea, este foarte greu să alegem nuanța sa ideală.
 • Accelerează apariția ridurilor

  Duce la uscarea pielii, iar de aici doar un pas către ridurile mai profunde.
 • Înfundă porii pielii

  Nu doar că pielea nu respiră, dar prin înfundarea porilor apar pe aceasta puncte negre și coșuri.

Nu mai trebuie să fii sclava fondurilor de ten și a pudrei!

Gândește-te doar, cât de minunat va fi să îți iei adio de la aplicarea măștii cu fond de ten. Acesta este sfârșitul reparării machiajului. Gata cu aplicarea și spălarea continuă. Nicio usturime și iritație după demachiere. Începutul libertății: arăți frumos și fenomenal pentru întreaga zi – chiar și în timp ce îți faci baie, în saună sau la bazin.

„Străinii îmi fac complimente!”

before

Înainte…

after

După 28 zile

După divorț am intrat în depresie. Pentru a-mi alina inima zdrobită, am intrat în nebunia petrecerilor. Am început să fumez, fumam mul, ba chiar se întâmpla să încerc narcotice. Ei și desigur, pe lângă acestea o grămadă de stres și nopți nedormite. Imaginați-vă cum arăta fața mea... precum o epavă! Și cum să îți iei acum viața de la zero?

Prietena mea Cristina avea grijă de mine și a găsit minunea asta. Îmi spunea: „Alina, dă-te cu asta, mai rău și așa nu poate fi!”. Și avea dreptate, nu? Ei, și m-am dat. Zilnic.

Și îmi dau cuvântul, că după câteva zile mi-au dispărut pungile de sub ochi. Am zis că-i bine și așa. Dar nu am finalizat utilizarea. Au trecut 3 săptămâni și... pielea pe față mi s-a întins și a devenit atât de elastică. Mă simt, ca și cum m-am născut din nou. Nu mai am riduri, mă simt minunat și văd cum bărbații se uită după mine. Și chiar întâmplător, femeile întâlnite îmi spun că arăt înfloritor.

Alina Dăncilă, 61 de ani, Suceava

Cum funcționează?

Îți voi povesti acum pe scurt, cum funcționează bioactivatorul tinereții și de ce este singura metodă, care îți garantează fermitatea și netezirea extremă a pielii (și pe lângă acestea natural și ieftin).

Componentul natural principal al pielii sunt proteinele, care sunt numit colagen și elastină. Cu vârsta, corpul este din ce în ce mai puțin hidratat și apar deficitele acestui component. Efectul? Desigur încrețirea pielii și ridurile.

Procesul îmbătrânirii este accelerat de asemenea de diferiți factori, precum: genele, radiațiile UV, tulburările hormonale, dieta rea, îngrijirea necorespunzătoare, stresul, deficitul de somn, consumul de alcool, fumatul. Tocmai din aceste motive, îmbătrânirea pielii progresează înainte să-ți dai seama. Atunci te vei uita în oglindă și vei ofta cu dor după vremurile, când vedeai în reflexie fața tânără.

„Acest lucru este pur și simplu GENIAL!”

before

Înainte…

after

După 28 zile

Nu este nimic ciudat, că am complexe din cauza ridurilor. Adică NU, stai! AVEAM. Totul s-a schimbat când am trecut prin acest tratament cu bioactivator. Desigur, acesta a fost al nu stiu câtelea preparat pentru întinerire. Și deși celelalte funcționau puțin, a fost suficient să renunț la ele și după o clipă ridurile îmi acopereau din nou fața.

Aici efectele au fost bune de la început. M-am bucurat mult, dar mă temeam că prea repede, sau că va trebui să folosesc până la sfârșitul vieții. Ce mare a fost mirarea mea, când am terminat tratamentul. A trecut o săptămână – fața ideal de netedă! A trecut a doua săptămână – fața în continuare frumoasă și radiantă. Eram pozitiv uimită. A trecut o lună și NIMIC! Arătam tânără, precum propria mea fiică. GENIAL!

Lucia Dumitrescu, 75 de ani, Cluj

Acesta este singurul mod NATURAL pentru o întinerire atât de radicală

Dacă profiți de bioactivatorul tinereții, în 28 de zile vei reversa timpul pentru propria piele chiar și cu 30 de ani – odată pentru totdeauna, natural, fără efecte adverse. Eu nu îl voi vinde vreunei drogherii. De aceea te rog, să ai grijă la făcături! Tratamentul original îl poți comanda numai pe această pagină.

Acțiune simplă, dar IMPUNĂTOARE: activarea permanentă a celulelor stem

Bioactivatorul tinereții reversează semnele îmbătrânirii pielii conform 1 reguli simple de acțiune de la sursă. Programează într-un mod natural celulele stem ale pielii pentru înmulțirea neîntreruptă. Acest fenomen se numește „stimularea naturală KES-1”.

Mulțumită înmulțirii noilor celule stem, celulele vechi (ridate și lăsate) se exfoliază treptat. Se dezvăluie forma nouă și tânără a feței. La fel precum șarpele își îndepărtează pielea – așa te vei elibera tu de stratul ridat. Acesta este un proces eficient. Nu vei observa fragmentele exfoliate ale pielii și nici o iritație.

Mai mult, complexul aflat în bioactivatorul tinereții funcționează regenerativ, cu o hidratare puternică și protectiv asupra pielii. Aceasta este acțiunea care activează tinerețea din orice parte posibilă.

before

ÎNAINTE: PIELEA RIDATĂ ȘI FLASCĂ, LIPSITĂ DE ELASTICITATE

after

DUPĂ 28 DE ZILE: PIELE FENOMENAL DE NETEDĂ, HRĂNITĂ ȘI FERMĂ

Rezumând, bioactivatorul natural al tinereții funcționează profund și complex:

 • Elimină chiar și 96% din riduri în 28 de zile – stimulează celulele stem ale pielii la înmulțirea intensivă. Mulțumită acesteia, epiderma bătrână și ridată se exfoliază, dezvăluind forma tânără a feței și gâtului. Liniile mimice, ridurile și cutele adânci sunt umplute, iar pielea devine netedă și radiantă.
 • Tonifică radical pielea și modelează ovalul feței – mărește producția de colagen și elastină, mulțumită acesteia pielea devenind chiar și cu 87% mai fermă și elastică. Ovalul feței devine modelat, iar a doua bărbie redusă. Pomeții și mandibula sunt evidențiate.
 • Îmbunătățirea culorii pielii – se normalizează pigmentarea pielii, sunt reduse decolorările și roșeața, eliminând chiar și petele vârstei înaintate. Redă culoarea uniformă a pielii, mulțumită acesteia utilizarea fondului de ten va deveni inutilă.
 • Reduce cearcănele, edemele și pungile de sub ochi – acestea sunt semnele de îmbătrânire care apar cel mai repede, care sunt eliminate mulțumită tratamentului cu bioactivatorul tinereții deja după 1 săptămână. Zona delicată din jurul ochilor este calmată, iar tinerețea privirii redată.
 • Asigură pielea de îmbătrânire – hidratează profund pielea de la epidermă la cele mai profunde straturi, aceasta fiind baza absolută a aspectului său tânăr. În plus, îi oferă pielii rezistență la factorii externi, cei precum radiațiile UV sau impuritățile.

„2000 de lei lunar rămân în portofelul meu, pentru că nu trebuie să merg la cosmetician”

before

Înainte…

after

După 28 zile

De 4 ani mergeam la tratamente pentru reducerea semnelor de îmbătrânire. Pare frumos, dar în total asta dădea puțin, și nu sunt lucruri ieftine. Așadar când situația mea financiară s-a înrăutățit și am început să număr fiecare bănuț, nu îmi mai puteam permite asemenea atracții...

În autobuz vorbeam ceva la telefon și mi-a sărit în ochi articolul despre bioactivatorul tinereții. Am citit și am considerat că n-am ce să mai aștept. Am ieșit din autobuz și încă din stație am comandat.

Și acum este și mai bine! După 3 săptămâni aceste riduri, pe care celelalte tratamente scumpe nu le eliminau, pur și simplu s-au topit! Toți cred că m-am dus la tratamente scumpe din cel mai bun salon. Prietenele șoptesc pe la spate, că cică n-am bani, dar pot cheltui mii bune la cosmeticieni. Să vorbească. Eu le știu pe ale mele!

Antoaneta Leșu. 57 de ani, Constanța

Eficiență dovedită științific

eficiență eficiență eficiență eficiență

11 laboratoare independente din întreaga lume au analizat bioactivatorul tinereții din punctul de vedere al eficienței, siguranței și calității. Toate testele au fost trecute exemplar, iar eu pentru realizările mele am obținut o serie de premii, dar înainte de toate Best Cosmetological Discovery of the Year. În industria cosmetologică acest premiu este la fel de prestigios precum Premiul Nobel.

Mai jos poți viziona graficele cercetărilor clinice:

Netezire
lungime

Reducerea ridurilor din perioada tratamentului cu bioactivatorul tinereții
Rezultatul după 28 de zile: mai puține riduri cu o medie de 96%

FERMITATE
lungime

Creșterea fermității pielii în perioada tratamentului cu bioactivatorul tinereții
Rezultatul după 28 de zile: pielea este mai fermă și cu 87% mult mai întinsă

Culoare
lungime

Îmbunătățirea culorii pielii în perioada tratamentului cu bioactivatorul tinereții
Rezultat după 28 de zile: echilibrarea culorii tenului și reducerea imperfecțiunilor cu 95%

Ai garanția de 100%, că tratamentul cu bioactivatorul tinereții este:

 • Simplu

  Nu trebuie să faci efort, să ai abilități speciale sau să citești instrucțiuni complicate. Pentru a întineri în confortul propriei case – discret și economic – trebuie doar să te dai pe față cu bioactivatorul tinereții zilnic dimineața și seara. Se utilizează precum o cremă obișnuită de față. Și dacă vrei să îți întinerești de asemenea gâtul și decolteul – aplică-l și pe aceste locuri.
 • Eficient

  Bioactivatorul tinereții garantează efecte de 10 ori mai bune decât toate cremele antirid din lume luate împreună. Asta deoarece ca singurul și primul preparat din lume, „programează” odată pentru totdeauna pielea la înmulțirea celulelor stem și la producția de colagen și elastină. Ceea ce se expune asupra: pielii ideal de netedă, fermă și lipsită de orice imperfecțiuni. 100% din utilizatoare confirmă acest efect: aspect mai tânăr chiar și cu 30 de ani în 28 de zile!
 • Sigur

  Bioactivatorul tinereții este un tratament 100% natural. Nu conține nicio substanță periculoasă, care ar putea irita pielea. Asta este foarte important. Mulțumită acesteia poți dormi liniștită, deoarece pentru frumusețea ta nu vei plăti cu sănătatea. Preparatul nu provoacă efecte adverse și poate fi utilizat în siguranță, chiar dacă ai o piele sensibilă sau hiperactivă cu înclinații la alergii.

„Regret, că am ezitat cu comanda”

before

Înainte…

after

După 28 zile

Este MINUNAT! Nu-mi pot crede propriilor ochi, când mă privesc în oglindă. Arăt atât de tânără, ca în anul 2005. Ca și cum m-am întors în timp!

Acest tratament este o minune. Aici nu ai la ce să te gândești. Eu am văzut pe un blog o femeie, care își arăta pozele sale înainte de tratament, iar mai târziu după 2 săptămâni, 3 și 4 săptămâni. M-am gândit atunci că este probabil photoshop. Am așteptat o săptămână, două. Însă nu puteam trăi cu asta. Într-o noapte, când dormeam, mă gândeam: „Ei bine, încerc asta...” și am comandat.

Am regretat că am așteptat acele 2 săptămâni. De aceea acum, când povestesc cuiva și îi arăt pozele mele înainte, avertizez cu loialitate, să nu aștepte, ci să cumpere. Colegele mele din fericire nu sunt niște încăpățânate, ca mine. Și-au cumandat repede și de asemenea sunt încântate de efecte. Practic efectul este ca și cum s-ar participa în vreun program de televiziune cu metamorfoze!

Mariana Ghiorghiu, 49 de ani, Bârlad

Visadoré

Efectul uimitor de întinerire – aspec chiar și cu 30 de ani mai tânăr în 28 de zile

Utilizare ușoară

Acțiune complexă (regenerare, fermitate, netezime, hidratare, protecție)

Tratament 100% natural și sigur

Eficiență confirmată științific

Economisire a mii de lei

Dăruiește-ți frumusețea, pe care o meriți – și profită între timp de o super promoție!

Tratamentul cu bioactivatorul tinereții l-am denumit Visadoré și deja mâine îl poți avea acasă. Și dacă îți plac promoțiile – chiar acum poți profita de acest lucru. Până pe se desfășoară oferta specială, în cadrul căreia poți comanda tratamentul cu până la 170 de lei mai ieftin.

Reține, că tratamentul meu cu bioactivatorul tinereții deține certificate de calitate, naturalitețe și siguranță. Deține de asemenea garanția satisfacției de consum, mulțumită căreia nu riști nimic.

La final vreau să îți spun, că mă bucur foarte mul că prin ajutorul meu, deja peste 28 zile vei fi copleșită de complimente. Obții aspectul tânăr, la care visezi. Nu va mai trebui să te machiezi, pentru a arăta frumos chiar și imediat după trezire. Știu ce spun, pentru că și eu am experimentat acest lucru în fiecare zi. Și sunt foarte încântată, că îți pot oferi acest sentiment minunat și ție ❤

Te salut cu drag!
dr Olga Roceanu

Visadoré formular

Plasează comanda

Comanzi Visadoré

Preț: 359 lei189 lei livrare gratuităVisadoré formular